Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Ce este si cum se desfasoara Terapia Florala Bach

Ce este si cum se desfasoara Terapia Florala Bach

Ce este Terapia Bach. De ce trebuie să apelezi la ajutorul ei?

Sanatatea depinde de capacitatea noastra de a fi in armonie cu sufletul nostru”, spunea, în 1932, Dr. Edward Bach, cel care a pus bazele acestei terapii.

Terapia florala Bach este una din cele mai profunde și eficiente terapii pentru restabilirea echilibului interior. Este un sistem de vindecare ce folosește proprietățile florilor pentru restabilirea păcii și armoniei din interiorul oamenilor care iau contact cu diferitele forme de stres, de emoții negative sau traume  sau care prezintă anumite deficiențe de temperament. Terapia Bach este centrată pe tipul de personalitate și pe emoțiile trăite , transformându-le și echilibrându-le.

”Sistemul terapeutic Bach folosește 38 de remedii florale din care 37 sunt produse din florile plantelor provenite din flora spontană și unul care reprezintă apă de stâncă, având proprietățile apei pure.

Interesant este că Terapia Bach nu are contraindicații, este o terapie blândă, non toxică, neinvazivă, 100% naturală, sigură, simplu de administrat. Remediile Bach pot fi prescrise, fără teamă femeilor si barbatilor la orice vârstă,  deasemeni femeilor însărcinate dar și copiilor, bebelușilor precum și mamelor în timpul alăptări.

Remediile florale sunt prescrise în cazul în care apar stări emoționale care generează boli, atunci când organismul se află în dezechilibru sau chiar și atunci când suferința este deja instalată. Efectul administrării remediilor este acela de a recâștiga echilibrul emoțional , favorizând o vindecare rapidă, profundă și de lungă durată.

Alegand terapia cu remediile florale Bach va veti bucura de ceea ce cu atata naturalete si noblete va ofera florile Bach : putere , forta , vitalitate , entuziasm , curaj , deschidere , iubire neconditionata , rezistenta , hotarare , incredere , dorinta de a accepta trecutul , de a trai cu veselie prezentul si de a construi cu optimism viitorul .

Tratamentul – fie că vorbim despre perioadă, natură, tip – este stabilit după o primă consultație cu  d-na Corina Govoreanu,  terapeutul nostru acreditat de Bach Center. În procesul de diagnosticare, rolul terapeutului este foarte important: el trebuie să scoată la suprafaţă toate gândurile şi emoţiile pacientului, ceea ce uneori nu este uşor.

Pacientul va primi la plecare o sticluta cu unul pana la maxim sapte remedii Bach pe care le va lua conform recomandarilor trapeutului.

AFLA TOTUL DESPRE TERAPIA FLORALA BACH LA SANDAL SPA (click)

ABOUT AUTHOR

Sandal SPA