Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare

Niciun produs în coș.

Biostimulare Faciala cu microcurenti

 

Deteriorarea tenului poate să fie treptată, în timp, sau bruscă, după anumite perioade stresante. La fel se întâmplă şi cu slăbirea muşchilor feţei. Ea are cauze multiple, precum: tulburări metabolice, cure de slăbire sau perioade în care ne-am îngrăşat brusc, probleme ale danturii, poluarea atmosferică, expunerea îndelungată la raze ultaviolete, alimentaţie nesănătoasă, exces de băuturi alcoolice, fumatul, farduri de calitate îndoielnică.

Lifting Biostimulare Faciala cu microcurenti este o procedură benefică pentru musculatura feţei. Aceasta redă strălucirea şi vigoarea tenului, având efect de lifting. Microstimularea facială este o metodă mai convenabilă, din punct de vedere financiar, şi mai puţin riscantă faţă de un lifting obişnuit pe cale chirurgicală.

Lifting Biostimulare Faciala cu microcurenti este un tratament în sine, dar ea se foloseşte, deseori, în componenţa unor programe cosmetice complexe. Stimularea în profunzime a muşchilor maximizează efectele tratamentelor aplicate ulterior precum ultrasunetele, masajul facial, măştile, etc.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Detensionarea musculaturii faciale
  • Tonifierea musculaturii faciale
  • Combaterea ridurilor de expresie
  • Inlătură ridurile fine şi le atenuează pe cele adânci
  • Ameliorează aspectul de ten obosit
  • Imbunătăţirea circulaţiei
  • Accelerează producerea colagenului
  • Imbunătăţeşte metabolismul
  • Diminuarea cearcănelor

 

 

Curenţii electrici produşi în mod natural de organism, numiţi ,,bio-curenţi”, încetinesc o dată cu înaintarea în vârstă. Lifting Biostimulare Faciala cu microcurenti suplineşte deficitul lor.

Acest tratament se realizează prin aplicarea micro-curenţilor pe suprafaţa pielii, după ce ea a fost demachiată şi curăţată temeinic înaintea procedurii. Electrodul se plimbă pe diferitele zone ale feţei, în reprize de circa 10 contracţii. Micro-curenţii tratează ridurile fine din jurul ochilor şi gurii, obrajii căzuţi, ridurile de pe frunte sau dintre sprâncene, bărbia dublă sau ridurile de pe gât.

Comunicarea este esenţială –  în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea electrostimulării faciale sau despre orice nelămurire privind această procedură !

În plus, la Sandal Spa, te vei relaxa pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie.

Lifting Biostimulare Faciala cu microcurenti este contraindicată în caz de: tumori, boli cardiace grave, stimulatoare cardiace, tije metalice,  epilepsie, leziuni, tumori, hipertensiune, sarcină, perioadă menstruală abundentă.

 

O ședință de Biostimulare Faciala cu microcurenti durează aproximativ 60 minute iar prețul este 150 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.