Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Tratament VIP

Pielea este singurul organ pe care îl vedem îmbătrânind sub ochii noştri. Dacă ne demoralizăm, uităm un lucru esenţial: atitudinea contează! Ia atitudine împotriva semnelor trecerii timpului sau încearcă să previi apariţia lor, indiferent de vârstă!

Alege un tratament facial complex, în care te vei relaxa într-un ambient plăcut, cu ajutorul meloterapiei şi aromoterapiei.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Lifting facial nechirurgical
  • Hrănirea în profunzime a tenului
  • Regenerarea celulară
  • Combaterea ridurilor
  • Combaterea cearcănelor
  • Rejuvenare facială – stimularea metabolismului
  • Redă elasticitate şi fermitate pielii
  • Redă strălucirea tenului
  • Combaterea stresului

 

 

Vei beneficia de o combinaţie de proceduri cosmetice, adaptate tenului tău:

Prin demachiere, se vor îndepărta impurităţile şi orice urmă de machiaj. Urmează tonifierea, un procedeu folosit pentu reglarea ph-ului tenului. Se va efectua, apoi, un peeling enzimatic – o metodă biologică de exfoliere ce se bazează pe utilizarea enzimelor. Aceasta este o exfoliere blândă şi sigură, cu efecte vizibile imediat. În aceasta etapă de tratament, toate celulele moarte vor fi înlăturate bland, non-invaziv, dar extrem de eficient.

Tenul este pregătit pentru extracţii, cu ajutorul vapozonului. Punctele negre şi depozitele inestetice de sebum sunt extrase.

Se continuă tratamentul cu electroderm − îmbunătăţeşte elasticitatea ţesuturilor şi ajută substanţele active din produsele cosmetice să pătrundă în profunzime.

Urmează mezoterapia virtuală cu colagen vegetal – o metodă inovatoare de acţiune asupra straturilor profunde ale tenului. Mezoterapia este o procedură estetică nechirurgicală, prin care se realizează introducerea de substante active în spaţiile interstiţiale celulare. Nu sunt necesare injecţiile, nu există efecte adverse, durere sau riscuri ! Tratamentul de mezoterapie ajută ca ingredienţii activi din colagen să pătrundă în straturile profunde ale pielii, în proporţie de 95% .

Se continuă cu un masaj facial, care stimulează circulaţia sanguină la nivelul feţei, având efect de lifting.

Se aplică o mască pentru calmarea tenului, ce are în componenţă agenţi nutritivi şi de hidratare care hrănesc şi hidratează intens.

Urmează crema de final − se foloseşte o cremă adecvată tipului tău de ten, care hidrateaza intens, uniformizează şi redă strălucirea chipului.

Tratamentele faciale cu mezoterapie sunt contraindicate în caz de: boli de piele grave, boli cardiace, diabet, purtarea unor tije metalice, tumori, intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli de ochi grave, epilepsie, răni deschise, tratamente dentare efectuate recent.

În perioada de sarcină, consultaţi-vă medicul despre posibilitatea efectuării acestui tratament.

 

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.