Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Nu ai niciun produs în coș.

Tratament Terapeutic Dead Sea (Marea Moarta)

 

Burnout-ul și efectele nocive ale stresului zilnic au devenit o mare problemă a generației noastre, la fel ca și durerile de spate cauzate de poziția defectuoasă la laptop. Vrei să scapi de ambele înainte de a ajunge la probleme medicale complexe?

Specialiștii Sandal Spa te vor ajuta să combați efectele nocive ale poziției defectuoase și să te eliberezi de stres printr-un ritual complex care îmbină noile descoperiri în domeniul tehnologiei medicale de beauty cu mineralele străvechi de la Marea Morată.

Puterea de vindecare a Mării Moarte nu este doar un mit. Apa acestei mări conține concentrații mari de magneziu, sodiu, fosfați, bromură și alte minerale ce îmbunătățesc aspectul pielii și contribuie, în plus, la sănătatea plămânilor și inimilor noastre. Mai mult, nămolul de la Marea Moartă poate distruge bacteriile cauzatoare de acnee.

Printre tratamentele populare la Spa în Israel se numără cele în care ești învelit în nămol pentru ca pielea să fie hidratată și detoxifiată, existând și cazuri în care nămolul a diminuat vergeturile și celulita.

 

 

Beneficii

 

Răsfață-te chiar acum cu un ritual sănătos și relaxant, de circa 80 de minute, ideal după o zi lungă la birou. Vei beneficia de:

 • aplicare nămol de la Marea Moarta cald 25 minute,
 • masaj terapeutic spate, gât şi umeri cu crema Deep Blue Doterra 30 minute,
 • biostimulare infrarosu 10 minute,
 • magnetic wave 5 minute

La Sandal Spa aducem Marea Moartă mai aproape de tine, printr-un tratament special pentru spate și umeri, decontracturant, anti-inflamator şi revitalizant. Această procedură ajută la:

 • Tonifierea musculaturii;
 • Acțiune anti-îmbătrânire;
 • Îmbunătățire a circulației sangvine;
 • Detoxifiere și drenaj limfatic;
 • Tratamentul spasmelor și contracturilor musculare.

 

Printre beneficiile biostimulării amintim:

 • Circulația sângelui se îmbunătățește și întregul corp va fi oxigenat, detoxifiat și regenerat;
 • Pielea va deveni mult mai elastică și mai fermă;
 • Crește vitalitatea și energia corpului;
 • Combate burnout-ul și efectele negative ale stresului.

 

Ce se întâmplă în timpul tratamentului?

Tratamentul începe cu o aplicare a nămolului cald de la Marea Moartă, care este lăsat să acționeze, circa 25 de minute. Căldura sporește efectele benefice ale cremelor și absorbția de substanțe nutritive în piele.

Cercetările medicinii moderne confirmă că nămolul de la Marea Moartă are proprietăți vindecătoare pentru diverse boli și afecțiuni, printre care psoriazisul, eczemele și erupțiile purulente și diverse alergii. Mai mult, tratamentul cu produse de la Marea Moartă oferă și o îmbunătățire a aspectului exterior și al elasticității pielii.

Vom continua cu un masaj terapeutic pentru spate, gât şi umeri cu crema Deep Blue Doterra, un adevărat răsfăț de circa 30 de minute.

Deep Blue de la Doterra este o cremă bogată, tropicală, infuzată cu amestecul calmant Deep Blue de uleiuri esențiale certificate –  Certified Pure Therapeutic Grade® CPTG®. Această cremă are la bază un amestec special de extracte naturale de plante și uleiuri esențiale cunoscute pentru susținerea și revigorarea articulațiilor și a musculaturii. Uleiurile esențiale wintergreen (“salicilatul de metil”), camfor, mentă, ylang ylang, imortele, mușețel albastru marocan, mușețel german și osmanthus acționează împreună pentru a obține un efect de răcorire și căldură, în special după un antrenament intens.

Aceste uleiuri esențiale au un efect calmant și reconfortant la nivelul spatelui, membrelor inferioare și picioarelor. Este alegerea numărul unu a terapeuților de masaj și a practicanților de sport!

Va urma o ședință de biostimulare – cu ajutorul aplicatorului cu infraroșu, urmat de un „magnetic wave” (val magnetic).

Vibrația câmpului magnetic pe care o generează acest dispozitiv pătrunde adânc în epidermă, până la stratul adipos subcutanat și are efecte benefice pentru sănătate: combate amețeala, insomnia și oboseala, reduce durerea lombară și cervicală, induce o stare de relaxare profundă. Printre efectele benefice se numără și creșterea elasticității pielii, reducerea circumferinței taliei, detoxifiere, precum și combaterea durerilor generate de dismenoree (ciclu abundent),

Dispozitivul nanomagnetic de fizioterapie DDS Brush („perie”) folosește energia magnetică pe care o direcționează spre meridianele corpului, fapt care generează un efect de detoxifiere în profunzime și îmbunătățirea circulației sangvine. Acest dispozitiv ajută la eliberarea tensiunii musculare și la eliminarea durerilor din zonele afectate de poziția sau postura defectuoase, precum dureri de cap, de spate, periartrita umerilor. De asemenea, combate slăbiciunea mâinilor și a picioarelor, un alt efect nedorit al posturii defectuoase.

Dacă sunteți gata să vă răsfățați cu un alt tip de tratament cosmetic, care vă ajută să vă relaxați și să vă întineriți corpul, contactați chiar astăzi Sandal Spa pentru a face o programare!

 

 

Precauții:

Nu ai motive de îngrijorare, majoritatea clienţilor percep tratamentele cosmetice pentru spate și umeri ca fiind uşoare şi relaxante! Discută deschis cu echipa noastră despre ceea ce simţi!

Tratamentele cosmetice pentru spate și umeri nu au, în general, contraindicaţii majore. Totuşi, e bine să le eviţi sau să ceri aprobarea medicului în caz de: intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli cardiace grave, boli respiratorii, boli de ochi grave, epilepsie, tumori, cancer, stări febrile, răni deschise, osteoporoză, sarcină.

 

 

O ședință de Tratament Terapeutic Dead Sea durează 80 de minute iar prețul este 270 Ron