Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 7% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 700lei.

Niciun produs în coș.

Terapii Holistice Sandal SPA Bucuresti

Te asteptam la salonul Sandal SPA Piata Unirii, Bucuresti, pentru a beneficia de terapii holistice 

precum Terapia Florala BACHBiorezonanta Magnetica sau Terapia cu Cristale.

 

Ce este Terapia Bach. De ce trebuie să apelezi la ajutorul ei?

Sanatatea depinde de capacitatea noastra de a fi in armonie cu sufletul nostru”, spunea, în 1932, Dr. Edward Bach, cel care a pus bazele acestei terapii.

Terapia florala Bach este una din cele mai profunde și eficiente terapii pentru restabilirea echilibului interior. Este un sistem de vindecare ce folosește proprietățile florilor pentru restabilirea păcii și armoniei din interiorul oamenilor care iau contact cu diferitele forme de stres, de emoții negative sau traume  sau care prezintă anumite deficiențe de temperament. Terapia Bach este centrată pe tipul de personalitate și pe emoțiile trăite , transformându-le și echilibrându-le.

”Sistemul terapeutic Bach folosește 38 de remedii florale din care 37 sunt produse din florile plantelor provenite din flora spontană și unul care reprezintă apă de stâncă, având proprietățile apei pure.

Interesant este că Terapia Bach nu are contraindicații, este o terapie blândă, non toxică, neinvazivă, 100% naturală, sigură, simplu de administrat. Remediile Bach pot fi prescrise, fără teamă femeilor si barbatilor la orice vârstă,  deasemeni femeilor însărcinate dar și copiilor, bebelușilor precum și mamelor în timpul alăptări.

Remediile florale sunt prescrise în cazul în care apar stări emoționale care generează boli, atunci când organismul se află în dezechilibru sau chiar și atunci când suferința este deja instalată. Efectul administrării remediilor este acela de a recâștiga echilibrul emoțional , favorizând o vindecare rapidă, profundă și de lungă durată.

Alegand terapia cu remediile florale Bach va veti bucura de ceea ce cu atata naturalete si noblete va ofera florile Bach : putere , forta , vitalitate , entuziasm , curaj , deschidere , iubire neconditionata , rezistenta , hotarare , incredere , dorinta de a accepta trecutul , de a trai cu veselie prezentul si de a construi cu optimism viitorul .

Tratamentul – fie că vorbim despre perioadă, natură, tip – este stabilit după o primă consultație cu  d-na Corina Govoreanu,  terapeutul nostru acreditat de Bach Center. În procesul de diagnosticare, rolul terapeutului este foarte important: el trebuie să scoată la suprafaţă toate gândurile şi emoţiile pacientului, ceea ce uneori nu este uşor.

Pacientul va primi la plecare o sticluta cu unul pana la maxim sapte remedii Bach pe care le va lua conform recomandarilor trapeutului.

Pentru  tratarea unor dezechilibre emotionale mai vechi sau adanc inradacinate este necesara prepararea unei sticlute de tratament, din care se iau zilnic picaturi pentru o vreme mai indelungata, chair mai multe luni, in cazul in care la nivelul inconstientului raman blocate sau uitate, ingropate conflicte inconstiente. Se produce un efect de constientizare, trecerea din sfera inconstientului in constient facandu-se bland, fara crize de vindecare, fie in timpul visului, fie prin amintire sau revelatie personala. In aceasta situatie doza minima zilnica, din sticluta de tratament este de 4 picaturi, de 4 ori pe zi.

Situații în care sunt indicate remediile florale

 • stres și îngrijorare excesivă
 • recuperarea după o intervenție chirurgicală sau un accident
 • atacuri de panică, coșmaruri
 • timiditate și lipsa încrederii în sine
 • autocritică excesivă și sentimente de vinovăție
 • lipsa unei motivații și a unui scop în viață
 • voință slabă și lipsa de perseverență
 • frici și fobii (frica de durere, de înălțime, de boală, de bătrânețe , de întuneric, frica pentru cei dragi, de examene, de singurătate, de eșec, de animale, de microbi, de avion, de dentist, de a vorbi în public, de moarte, claustrofobia, agorafobia, de a pierde controlul etc.)
 • stări de anxietate și de angoasă
 • depresie, descurajare și pesimism
 • intoleranță, autoritarism, inflexibilitate și încăpățânare
 • dificultăți de separare și de adaptare, atasamente emoționale puternice
 • tulburări emoționale asociate cu bolile cronice (de la acnee , afecțiuni digestive, psoriazis, migrene, alergii)
 • dificultăți de învățare, de atenție și de concentrare
 • insomnie și dificultăți de relaxare
 • sentimente de inferioritate și lipsa de valoare
 • îmbunătățirea stării psiho-emoționale a pacienților aflați în faza terminală
 • tratamentul complementar al dependenței de alcool și droguri
 • apatie și somnolență
 • oboseală cronică și epuizare
 • reacții necontrolate, agresivitate, crize de furie și de gelozie
 • stări de agitație și de încordare persistente
 • situații de criză (generate de conflicte relaționale, șocul primirii unei vești neașteptate, divorț, decesul unei persoane dragi, pierderea locului de muncă, accidente, agresiune fizică sau verbală etc.)
 • dezechilibre emoționale la copii și adolescenți
 • tulburări emoționale la femei asociate cu ciclul menstrual, sarcină, nașterea, după un avort, pierderea unei sarcini sau în perioada menopauzei
 • incertitudine, nehotărâre și dificultatea de a lua decizii

Sedinta de terapie dureaza 60 minute si pretul este de 200 lei, inclusiv sticluta cu maxim sapte remedii recomandate pentru tratament.

BIOREZONANTA MAGNETICA Sandal SPA

Analizorul cu biorezonanta magnetica este un aparat complex care poate investiga, analiza si reda sub forma unor tabele și diagrame  starea de sanatate a corpului uman.

Investigatia efectuata cu aparatul de biorezonanta  magnetica Quantum,  are ca efect  extraordinar prevenirea la timp a aparitiei problemelor de sanatate in organism, astfel incat sa putem identifica  la timp ceea ce trebuie corectat in corpul nostru.

Investigatia cu biorzenanta magnetica  ne ajuta sa stabilim un prediagnostic, o evaluare generala.

Avantajele biorezonantei magnetice fata de alte tipuri de investigatii medicale constau in :

 • nu necesita prelevare de tesut, substanta de contract, intepatura sau alte elemente de disconfort
 • analiza vizează toate compartimentele corpului uman. Acest lucru este esențial pentru că bolilele nu se instalează independent la un anumit nivel, ci sunt rezultatul unui cumul de factori
 • are capacitatea de a identifica schimbările care încă nu au devenit sesizabile prin alterarea stării de bine a pacientului și astfel se poate lucra la prevenirea apariției bolii,diminuând substanțial riscurile la care suntem expuși
 • viteza şi precizia de semnalare a afecţiunilor şi bolilor
 • economie de timp si costuri reduse faţă de analizele clasice multiple
 • multitudinea funcţiilor, organelor şi sistemelor analizate

Sisteme analizate: functia cardiovasculara si cerebrovasculara, functia gastrointestinala, functia intestin gros, functia hepatica, functia vezica biliarafunctia pancreaticafunctia renalafunctia pulmonarasistem nervosboli osoasedensitate osoasa mineralaboala osoasa reumatoidaindexul cresterii osoase, glicemia, oligoelemente, vitaminele, aminoacizii, coenzimele, sistem endocrin, functia tiroidiana, sistem imunitartoxinele,metalele grele ,calitati fizice fundamentale,alergiile,pielea,ochi,prostata, ginecologiafunctia sexuala masculina, gandele mamareelemente ale corpului uman.

Întregul procedeu de testare  este  extrem de simplu, pacientul stă într-o poziție extrem de confortabilă pe tot parcursul evaluării, iar analiza în sine presupune scanarea prin intermediul unui electrod pe care pacientul îl ține în mână pe parcursul câtorva minute.

Cerintele persoanei testate:

 • nu ar trebui sa bea cafea, sau vin si sa nu ia medicamente si produse parafarmaceutice doua zile inainte de testare.
 • sa aiba o viata normala si sa doarma bine doua zile inaintea testarii.
 • daca a avut o activitate intensa, sa stea 1-2 ore inaintea testarii.
 • testarea sa se faca la  3-4 ore dupa masa (daca in ultimile 2 zile s-a mancat mai usor) sau pe stomacul gol
 • hainele sa fie lejere si calduroase.
 • sa se scoata toate obiectele metalice si aparatele de comunicare de pe corp.
 • in timpul testarii sa se relaxeze, sa nu vorbeasca si sa respire normal

Aparatul  de biorezonanta Quantum oferă informații extrem de precise și conclusive, însă ochiul format al unui specialist cu experiență este cel care face posibile asocierile între diverse patologii și identificarea unor lanțuri de cauzalitate.

Odata obtinute rapoartele ce contin  informatiile referitoare la starea de sanatate a pacientului, ele vor fi interpretate de catre specialist si explicate acestuia , iar daca se doreste vor fi efectuate recomandari cu privire la conduita de viata si alimentatie , precum si tratamentul naturist  necesar vindecarii. Rapoartele obtinute vor fi transmise  pe email pacientului.

Sedinta de testare cu aparatul de biorezonanta magnetica si interpretarea rezultatlor dureaza 40 minute si costa 80 lei.

 

TERAPIA CU CRISTALE Sandal SPA

 

         Aceasta terapie se adreseaza tuturor persoanelor care simt un disconfort in corpul fizic, sau care ar dori un flux mai bun al energiei in corp.

         Cristalele au fost folosite de mii de ani pentru vindecarea si rechilibrarea corpului. Ele stimuleaza procesul de vindecare prin vibratiile lor, care genereaza anumite rezonante.

        Orice durere care apare la nivelul corpului reprezinta un semnal ca ceva nu functioneaza corect in interior.

        Cristalele vindeca holistic. Cu alte cuvinte , ele opereaza simultan pe nivelul fizic, pe cel mental si pe cel spiritual al fiintei, unde realiniaza energiile subtile si nutralizeaza dezechilibrele, mergand pana vindecarea cauzei profunde a bolii.

         Virtutile lor teraputice se datoreaza vibratiilor lor, care echilibraza invelisul biomagnetic al corpului, activand canalele care fac legatura intre centrii energetici ai corpului (chakre) . Prin reechilibrarea  chakrelor , foarte multe boli fizice si psihice pot fi ameliorate.

        Se lucreaza in principal cu cristale de patru culori care actioneaza asupra celor patru corpuri-fizic, emotional, mental si spiritual- armonizand, vindecand , regland fluxul energiei prin meridianele energetice.

       Sedinta de terapie cu cristale contine minim trei tehnici care sa fac intotdeauna, chiar daca persoana nu simte o afectiune fizica. Prin aceste trei tehnici se realizeaza echilibrarea neurologica,  echilibrarea circulatorie si  echilibrarea cerebrala.

Echilibrarea neurologica -revitalizeaza sistemul nervos, ajuta la nevrite, flebite, intepenire a spatelui, a gatului, stres si ajuta la vindecarea tuturor organelor.

Echilibrarea circulatorie -actioneaza atat pe sistemul circulator sanguin cat si pe cel limfatic, ajuta la reglarea circulatiei deficitare, stres, toxicitate.

Echilibrarea cerebrala -realizeaza o armonizare si o sincronizare intre cele doua emisfere , pentru ca ambele sa fie folosite in egala masura,  ajuta pentru reducerea durerilor de cap, migrene, mahmureala, gandire tulbure.

            Pe langa cele trei tehnici permanent folosite, se  mai pot efectua:

tehnica  echilibrarii  bratelor-utila in afectiuni ale mainilor, bratelor, umerilor si gatului, intepenire, artrite, tendonite, dureri usoare;

tehnica corpului intreg spate-care amplifica circulatia fluxurilor energetice din spatele corpului, energia miscandu-se pe tot traseul nervului sciatic. Actioneza supra umerilor, gatului si spatelui.

tehnica corpului intreg fata-lucreaza pe partea anterioara a corpului-stomac, vezica biliara, inima, ficat. Elibereaza tensiunile la nivelul gatului si din partea de sus a pieptului, reduce oboseala, energizeaza.

tehnica de echilibrare a chakrelor-echilibreaza energetic toti ci sapte centri energetici, asigurand o buna functionare a organelor, buna flunta a sangelui , o stare  emotionala echilibrata.

tehnica de incarcare energetica a rinichilor– utilizata in probleme ale rinichilor, stare de oboseala permanenta;

tehnica drenarii si incarcarii energetice limfatice-asigura detoxifierea intregului organism si faciliteaza drenarea corcta si eficienta a limfei, imbunatatind  sanatate corpului si  asigurand o stare de bine.

-tehnici speciale utilizate pentru  artrite, guta, afectiuni ale rinichilor, calculi renali sau biliari, epilepsia, tumori-maligne sau benigne, sleroza in placi, atac vascular cerebral, dureri ale articulatiilor, dureri musculare, insomnia.

        Nu fara importanta este utilizarea cristalelor  in a atrage iubirea in viata ta, a mari increderea in sine,  a sustine implinirea menirii in viata, a atrage banii etc.

 

        In functie de tehnicile cu care  se lucreaza o sedinta de terapie poate dura intre minim 30 minute si maxim 1ora si 30 minute.

Tariful pentru prestatia efectuata este 200 lei /60 min.

                  Informatii suplimentare pe site www.terapiecorpsuflet.ro.