Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 7% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 700lei.

Niciun produs în coș.

Terapia cu Cristale

TERAPIA CU CRISTALE

 

         Aceasta terapie se adreseaza tuturor persoanelor care simt un disconfort in corpul fizic, sau care ar dori un flux mai bun al energiei in corp.

         Cristalele au fost folosite de mii de ani pentru vindecarea si rechilibrarea corpului. Ele stimuleaza procesul de vindecare prin vibratiile lor, care genereaza anumite rezonante.

        Orice durere care apare la nivelul corpului reprezinta un semnal ca ceva nu functioneaza corect in interior.

        Cristalele vindeca holistic. Cu alte cuvinte , ele opereaza simultan pe nivelul fizic, pe cel mental si pe cel spiritual al fiintei, unde realiniaza energiile subtile si nutralizeaza dezechilibrele, mergand pana vindecarea cauzei profunde a bolii.

         Virtutile lor teraputice se datoreaza vibratiilor lor, care echilibraza invelisul biomagnetic al corpului, activand canalele care fac legatura intre centrii energetici ai corpului (chakre) . Prin reechilibrarea  chakrelor , foarte multe boli fizice si psihice pot fi ameliorate.

        Se lucreaza in principal cu cristale de patru culori care actioneaza asupra celor patru corpuri-fizic, emotional, mental si spiritual- armonizand, vindecand , regland fluxul energiei prin meridianele energetice.

       Sedinta de terapie cu cristale contine minim trei tehnici care sa fac intotdeauna, chiar daca persoana nu simte o afectiune fizica. Prin aceste trei tehnici se realizeaza echilibrarea neurologica,  echilibrarea circulatorie si  echilibrarea cerebrala.

Echilibrarea neurologica -revitalizeaza sistemul nervos, ajuta la nevrite, flebite, intepenire a spatelui, a gatului, stres si ajuta la vindecarea tuturor organelor.

Echilibrarea circulatorie -actioneaza atat pe sistemul circulator sanguin cat si pe cel limfatic, ajuta la reglarea circulatiei deficitare, stres, toxicitate.

Echilibrarea cerebrala -realizeaza o armonizare si o sincronizare intre cele doua emisfere , pentru ca ambele sa fie folosite in egala masura,  ajuta pentru reducerea durerilor de cap, migrene, mahmureala, gandire tulbure.

            Pe langa cele trei tehnici permanent folosite, se  mai pot efectua:

tehnica  echilibrarii  bratelor-utila in afectiuni ale mainilor, bratelor, umerilor si gatului, intepenire, artrite, tendonite, dureri usoare;

tehnica corpului intreg spate-care amplifica circulatia fluxurilor energetice din spatele corpului, energia miscandu-se pe tot traseul nervului sciatic. Actioneza supra umerilor, gatului si spatelui.

tehnica corpului intreg fata-lucreaza pe partea anterioara a corpului-stomac, vezica biliara, inima, ficat. Elibereaza tensiunile la nivelul gatului si din partea de sus a pieptului, reduce oboseala, energizeaza.

tehnica de echilibrare a chakrelor-echilibreaza energetic toti ci sapte centri energetici, asigurand o buna functionare a organelor, buna flunta a sangelui , o stare  emotionala echilibrata.

tehnica de incarcare energetica a rinichilor– utilizata in probleme ale rinichilor, stare de oboseala permanenta;

tehnica drenarii si incarcarii energetice limfatice-asigura detoxifierea intregului organism si faciliteaza drenarea corcta si eficienta a limfei, imbunatatind  sanatate corpului si  asigurand o stare de bine.

-tehnici speciale utilizate pentru  artrite, guta, afectiuni ale rinichilor, calculi renali sau biliari, epilepsia, tumori-maligne sau benigne, sleroza in placi, atac vascular cerebral, dureri ale articulatiilor, dureri musculare, insomnia.

        Nu fara importanta este utilizarea cristalelor  in a atrage iubirea in viata ta, a mari increderea in sine,  a sustine implinirea menirii in viata, a atrage banii etc.

 

        In functie de tehnicile cu care  se lucreaza o sedinta de terapie poate dura intre minim 30 minute si maxim 1ora si 30 minute.

Tariful pentru prestatia efectuata este 200 lei si dureaza 60 min.

                  Informatii suplimentare pe site www.terapiecorpsuflet.ro.