Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Superstiții de frumusețe și sănătate în perioada Crăciunului!

Superstiții de frumusețe și sănătate în perioada Crăciunului!

Sărbătorile de iarnă au o încărcătură emoțională extraordinară, iar de acesta sunt legate numeroase obiceiuri și credințe.

  1. Se spune că dacă în Ajunul Crăciunului mănânci mere, atunci vei fi sănătos tot anul. Unii consideră că este ideală să mănânci un măr verde întreg. Culoarea verde, la fel ca și a bradului mereu înverzit, este asociată sănătății și prosperității. Alții preferă o tradițională … plăcintă cu mere!

  2. Lumânările aprinse în noaptea de Crăciun trebuie să fie lăsate să se stingă singure, pentru a avea un an bun și sănătos. Nu uita să încerci în anul care vine, dacă nu ai făcut încă acest lucru, și masajul cu lumânare caldă – un adevărat răsfăț pentru simțuri…

  3. În dimineața primei zile de Crăciun, fetele și femeile de la sate obișnuiau să se spele pe față cu apă de la fântână, în care a fost pusă un ban de argint. Această tradiție are menirea de a respinge bolile în anul următor și de a menține chipul curat și luminos tot anul. Evident, poți încerca pentru aceasta și o zi de răsfăț la SPA sau un tratament cosmetic adecvat tenului tău și relaxant…

  4. În ziua de Crăciun, superstițiile spun că nu este bine să se poarte încălțăminte nouă, ca nu cumva să atragem ghinionul. Pe de altă parte însă, nici încălțămintea foarte uzată nu este văzută cu ochi buni. De Crăciun, cei mai superstițioși dintre greci își ard pantofii vechi pentru a preîntâmpina ghinioanele în anul ce vine.  Dacă ai probleme cu circulația sau suferi de sindromul „picioarelor obosite”, optează pentru masajul reflexogen sau drenajul limfatic.

  5. O baie în ziua de Crăciun te va ține curată pe tot parcursul anului ce vine, spuneau bătrânele satului. Te poți răsfăța la SPA cu o serie întreagă de ritualuri pentru catifelarea pielii, atât de sărbători cât și pe parcursul anului, oricând ai nevoie de ceva special pentru corpul tău, dar și pentru sufletul tău!

Echipa Sandal Spa îți urează Sărbători Fericite!

ABOUT AUTHOR

Diana Medan