Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 7% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 700lei.

Niciun produs în coș.

Știi cum să îți întărești imunitatea toamna?

Știi cum să îți întărești imunitatea toamna?

O dată cu venirea toamnei, încep și provocări noi pentru sănătatea ta – gripe, viroze, răceli și noi cazuri de Covid-19. De asemenea, se instaurează noi stări de oboseală, lipsa de vitamine crește, expunerea la soare scade, iar o dată cu ea și aportul de vitamina D din organism. În plus, sporește stresul vieții de zi cu zi și grijile noi ne adâncesc ridurile.

Iată câteva sfaturi utile pentru a menține sănătatea și tonifierea corpului și a tenului tău:

  1. Nu uita de vitamina D !

Toamna scade expunerea la soare, care ajută organismul să producă în mod natural vitamina D. Medicii atrag atenția că este important să avem niveluri normale de vitamina D, pentru a fi protejați de infecții. În general, recomandarea specialiștilor este de 2.000 u.i. de vitamina D zilnic.

  1. Minerale benefice organismului

Există numeroase studii ce demonstrează efectul benefic al mineralelor împotriva virozelor. Zincul și Seleniul sau combinația dintre cele două sunt recomandate ca prevenție sau accelerare a vindecării în cazul complicațiilor pulmonare ale virozelor.

Printre alimentele bogate în zinc și minerale se numără: carnea de vită sau vițel, fasole, năut, linte, semințe de dovleac sau semințe de in, nuci, caju, migdalele, alunele de pădure şi mugurii de pin

  1. Apiterapia – mierea, aliment minune dar și tratament cosmetic sau corporal

De mii de ani, produsele apicole sunt utilizate împotriva răcelilor de toamnă. Propolisul și păstura, adăugate în miere, ajută la îmbunătățirea răspunsului imun la viroze.  De asemenea, lăptișorul de matcă în miere este cel mai bun remediu natural asociat tratamentelor împotriva virusurilor.

„Mierea roșie”, cunoscută și ca Apicol 7 Alpha, susține procesele de regenerare din organism. De asemenea, „mierea mană”, recoltată timpuriu, are efecte imuno-stimulatoare excelente.

Efectul regenerant al mierii și al lăptișorului de matcă se resimte și în tratamentele cosmetice sau corporale. Tratamentul cosmetic de revitalizare cu produse apicole este de asemenea benefic în această perioadă de toamnă, pentru a menține suplețea tenului și a combate ridurile.

Detalii: https://sandalspa.ro/tratamente-faciale/

 

  1. Masajul – un răsfăț în plină toamnă & masajul cu miere!

Mierea de albine conţine vitamine, minerale, aminoacizi şi antioxidanţi esenţiali pentru dezvoltarea organismului, dar și pentru revitalizarea pielii.

Masajul de relaxare cu miere are un efect detoxifiant intens şi revigorează întregul organism. Mierea de albine are propietăţi anti-inflamatorii (reduce durerile) şi ajută la vindecarea infecţilor cauzate de diverşi microbi. Poţi preveni răceala, migrenele uşoare, durerile reumatice şi, în acelaşi timp, treptat, vei ajunge să ai o piele catifelată ca de bebeluş !

Detalii: https://sandalspa.ro/masaj-de-relaxare-cu-miere/

Masajul anticelulitic cu miere te ajută să slăbeşti sănătos, pe nesimţite, fără efort şi este un ajutor de nădejde în lupta cu kilogramele. Efectele sunt deosebite! Toxinele se elimină mult mai rapid, pielea se catifelează şi se hidratează intens, creşte capacitatea de auto-apărare şi rezistenţă la microbi a organismului. În plus, scade senzaţia de foame prin aportul de substanţe active şi zaharuri naturale!

Detalii: https://sandalspa.ro/masaj-anticelulitic-cu-miere/

 

  1. Terapii holistice

„Sănătatea depinde de capacitatea noastră de a fi în armonie cu sufletul nostru”, spunea, în 1932, Dr. Edward Bach, cel care a pus bazele terapiei florale care-i poartă astăzi numele. Sistemul terapeutic Bach folosește 38 de remedii florale din care 37 sunt produse din florile plantelor provenite din flora spontană și unul care reprezintă apă de stâncă, având proprietățile apei pure.

Biorezonanță magnetică – Analizorul cu biorezonanță magnetică este un aparat complex care poate investiga, analiza și reda sub forma unor tabele și diagrame starea de sănătate a corpului uman. Investigația efectuată cu aparatul de biorezonanță  magnetica Quantum are ca efect  extraordinar prevenirea la timp a apariției problemelor de sănătate în organism, astfel încât să putem identifica la timp ceea ce trebuie corectat în corpul nostru.

Terapia cu cristale a fost folosită de mii de ani pentru vindecarea și reechilibrarea corpului. Ele stimulează procesul de vindecare prin vibrațiile lor, care generează anumite rezonanțe.

Detalii: https://sandalspa.ro/terapii-holistice/

 

ABOUT AUTHOR

Diana Medan