Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Masajul cu uleiuri esentiale

Masajul cu uleiuri esentiale

Masajul aromaterapeutic este o metoda de influenta asupra organismuluo prin intermediul diferitelor metode de masaj  (frectii, presiune, vibrare etc.), utilizand concomitent uleiuri esentiale.

 

        El combina utilitatea miscarilor de masaj cu puterea vindecatoare a uleiurilor esentiale. Masajul aromaterapeutic are un effect benefic asupra corpului, dar modifica si starea psihoemotionala a omului.

Masajul cu uleiuri esentiale contribuie la penetrarea  uleiurilor in piele si tesuturi, dupa care ele sunt absorbite in circuitul sanguin si limfatic, se disperseaza prin tot corpul si ajung exact in acel loc care necesita ajutor. Astfel se atinge armonia intre suflet si corp. Prin masajul  intregului corp se intensifica diureza si eliminarea produselor finale ale metabolismului, se activeaza peristaltismul sistemului digestic si este stimulate functia glandelor de secretie interna. Sub actiunea masajului aromatic se normalizeaza vascularizarea bronhopulmonara in toate segmentele plamanilor, se restatabileste permeabilitatea bronhiilor , ceea ce contribuie la restabilirea vascularizarii in toate segmentele pulmonare si la intensitatea ventilarii in plamani.

 

 

Componenta energetica a masajului si a aplicarii uleiurilor esentiale

 

Pe langa nenumaratele beneficia pe care le au uleiurile esentiale, atingerea reprezinta o componenta importanta. Gandindu-ne la faptul ca omul nu este facut sa traiasca singur, ci in comunitate, este lesne de inteles ca necesita caldura si atingerea unei alte finite. Pe langa asta, intre fiintele umane au loc reactii chimice si transferuri de energie, care creeaza diferite campuri de energie atat in interiorul, cat si in exteriorul corpului.

Masajul si emotiile influenteaza activitatea fiziologica, prin urmare si campul energetic. Fluxul si tiparele energetice pot influenta, ceea ce poate fi simplu demonstrat prin intermediul capacitatii unui magnet de a atrage sau a respinge obiectele , in functie de tiparul energetic al fiecarui obiect.

Constientizarea felului in care lucreaza energia ajuta foarte mult la prevenirea influentelor energetice dintre facilitator si beneficiar. Se pot prelua stari sau chiar disconfort de la unul la celalalt. Tehnicile de impamantare si centrare pot diminua din efectele negative pe care le au influentele energetice, lasand astfel doar energia vindecatoare

ABOUT AUTHOR

Sandal SPA