Masaj Shiatsu

Masajul Shiatsu este un mod de relaxare şi, în acelaşi timp, o modalitate holistică de tratare a organismului.

Conform tradiţilor asiatice, există 12 meridiane de energie ale corpului, ce formează o adevărată ,,hartă” a trupului uman. Presopunctura exercitată în anumite puncte, situate pe ,,harta” corpului, eliberează tensiunile musculare, enregetice, stimulează imunitatea, previne şi ameliorează diverse afecţiuni.

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

 • Revigorarea organismului
 • Imbunătăţirea sistemului imunitar
 • Reducerea oboselii şi a anxietăţii
 • Reducerea presiunii arteriale
 • Relaxare profundă şi combaterea stresului
 • Prevenirea şi ameliorarea durerilor şi tensiunilor musculare
 • Prevenirea şi ameliorarea durerilor de cap, spate, gât, mijloc, picioare, braţe
 • Prevenirea şi combaterea reumatismului
 • Menţinerea tonusului muscular
 • Tonifierea corpului

În masajul Shiatsu se acţionează asupra punctelor energetice ca şi în terapia numită ,,acupunctură “, numai că nu se folosesc ace – e mult mai confortabil ! . Presiunea mecanică exercitată de terapeut înlocuieşte efectele accesoriile întrebuinţate în alte terapii asiatice. Presiunea pe aceste puncte se aplică uşor şi încet, dar destul de profund, fiind necesare manevre de masaj speciale.

Clientul este aşezat în poziţii variate : întins pe spate, pe burtă sau într-o parte. Astfel, teraputul reuşeşte să acţioneze asupra centrelor energetice ale întregului corp. În masajul Shiatsu se utilizează tehnici de presopunctură diverse, aplicate cu degetele, mâinile şi coatele.

Comunicarea este esenţială –  în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre intensitatea masajului Shiatsu pe care o doreşti ! Fiecare persoană suportă masajul şi intensitatea apăsărilor în mod diferit, în funcţie de sensibilitatea personală. Ceea ce pentru unii este doar un masaj obişnuit, pentru cei mai sensibili poate să fie deja ,,durere”. Masajul Shiatsu  este intens, dar nu trebuie să fie dureros.

Masajul Shiatsu nu are, în general contraindicaţii majore. Totuşi, nu se efectuează în caz de : intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, stări febrile, răni deschise, boli de piele, boli cardiace grave, arteroscleroză, epilepsie.

Dacă nu poţi urma, sau nu poţi suporta masajul Shiatsu, poţi opta pentru alte tratamente adecvate stării tale de sănătate sau sensibilităţii tale – împachetări la rece, masaj de relaxare, masaj special pentru viitoarele mămici şi altele.

O ședință de Masaj Shiatsu durează 60 de minute iar prețul este 110 Ron

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece  pragul.
Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.