Masaj Ayurvedic

Ayurveda (ce se traduce prin “ştiinţa vieţii”) îşi are originea în India şi este unul dintre cele mai vechi sisteme de vindecare. Tratamentele ayurvedice corporale au rolul de a întări şi hrăni sistemul nervos, în timp ce este stimulată detoxifierea naturală a corpului şi funcţiile sistemului imunitar, pentru a îmbunătăţi sănătatea şi longevitatea.

Masajul ayurvedic este un program holistic și complementar de vindecare și nu este un masaj convențional. Terapeutul foloseşte atingeri, frământări, strângeri şi lovituri, urmărindu-se meridiane energetice şi puncte de presiune şi se efectuează la nivelul întregului organism.

Masajul ayurvedic este un tratament holistic, menit să hrănească corpul cu atingere vindecătoare, care promovează circulația și articulațiile sănătoase. Acest tratament este foarte echilibrat și este excelent pentru detoxifierea organismului. Masajul ayurvedic nu este doar o muncă musculară, dar abordarea este la nivel CELULAR. Uleiurile pătrund adânc în celule și eliberează toxine fizice, mentale și spirituale. Prin urmare, stresul este îndepărtat de la rădăcină, fiind încurajată auto-vindecarea celulelor.

 

 

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • oferă un sentiment similar cu cel al meditației regulate. După masaj, veți simți bine, senin și într-o stare de fericire.
  • slăbește toxinele și se eliberează profund de articulații și țesuturi, unde sunt eliminate. În afară de aceasta, toxinele acumulate în piele sunt eliberate pentru a vă oferi o piele sănătoasă și mai clară.
  • întărește și tonifică mușchii
  • Ajută la hrănirea, întărirea și lubrifierea articulațiilor. Această față este ca articulațiile să fie rezistente la uzură și la rupere.
  • reduce starea de anxietate și de stres (pacifică vata dosha), ajută la calmarea sistemului nervos și a minții. Cu masajul ayurvedic, vei simti odihnit, calm, alertă și concentrat.
  • crește circulația sângelui, mai ales la nivelul nervului.
  • încurajează somnul sănătos și mai profund noaptea.
  • pielea va arata hidratata, lucioasa si supla.

 

O ședință de Masaj Ayurvedic durează 80 de minute iar prețul este 150 Ron

Pachet: 5 sedinte x 70 min  Pret: 600 Ron Locatie: Sandal SPA Unirii

Fa rezervare acum!

Sandal Spa este un salon unic în Bucureşti, datorită relaxării, răsfăţului şi bunei dispoziţii pe care le oferim tuturor clienţilor noştri! La Sandal Spa nu facem lucrurile în grabă, ci îi oferim o atenţie deosebită fiecărui viitor prieten al nostru care ne trece pragul.