Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Ciocolata – elixirul tinereții fără bătrânețe

Ciocolata – elixirul tinereții fără bătrânețe

În prezent nu mai este un secret că ciocolata este un produs cosmetic valoros. Datorită conținutului bogat de substanțe flavonoide, ciocolata are efect foarte bun pentru piele. Măștile cosmetice cu ciocolată și cacao ajută la restabilirea stării de sănătate a pielii și îmbunătățesc aspectul ei.

Am ales pentru voi câteva exemple de măști cosmetice cu ciocolată și cacao, pe care le puteți face și voi acasă:

  1. Masca de cacao pentru orice tip de ten

Se amestecă o lingură de cacao cu puțină apă călduță, astfel încât să se obțină o compoziție cremoasă destul de groasă. Se aplică pe piele în strat subțire. Se stă timp de un sfert de oră, apoi se clătește fața cu apă.

Acest tratament ajută la catifelarea și îmbunătățirea aspectului pielii. Dacă tenul este uscat, se poate folosi lapte în loc de apă.

  1. Mască de ciocolată pentru ten uscat

Se pune o linguriță de ciocolată neagră topită într-un bol, se adaugă puțin lapte sau smântână și un gălbenuș de ou. Se amestecă foarte bine până în momentul în care se obține o cremă omogenă, apoi se aplică în strat subțire pe față, se stă timp de un sfert de oră, apoi se clătește cu apă calduță.

Tenul va fi hidratat, fin, aspectul întinerit.

  1. Mască de cacao pentru ten gras

Se amestecă două lingurițe de cacao cu o linguriță de fulgi de ovăz. Se adaugă puțin iaurt astfel încât să se obțină o pastă groasă. Se aplică pe față în strat subțire, se stă timp de zece minute și apoi se clătește pielea cu apă rece.

Tenul va fi curățat de impurități și excesul de sebum, fără ca pielea să fie uscată prea mult.

  1. Mască de față cu cafea, cacao și miere pentru tratarea ridurilor

Ai nevoie de următoarele ingrediente: o lingură de pudră de cacao, o lingură de miere, o lingură de ulei de cocos, un sfert de ceaşcă de lapte, o lingură de cafea măcinată.

Se amestecă foarte bine toate aceste ingrediente, până când se omogenizează. Se aplică masca uniform pe față și de gât și decolteu și se lasă să acționeze timp de 10 – 15 minute. Se îndepărtează cu apă călduță din abundență.

Se recomandă folosirea acestei măști naturale de două ori pe săptămână, iar efectele nu vor întârzia să apară.

Vă așteptăm și la Sandal Spa cu un răsfăț cosmetic și cu ritualuri de tratamente corporale pe bază de ciocolată. Urmăriți cu atenție ofertele noastre de sezon!

ABOUT AUTHOR

Diana Medan