Bd.Unirii, nr.18, bl.5B, sc.2, et.3, ap.35 interfon 35 sec.4

Achizitioneaza tratamente online si beneficiaza de 5% reducere folosind codul: relaxare la toate comenzile ce depasesc 1000lei.

Niciun produs în coș.

Ce este si cum ajuta Terapia cu Cristale

Ce este si cum ajuta Terapia cu Cristale

TERAPIA CU CRISTALE

 

         Aceasta terapie se adreseaza tuturor persoanelor care simt un disconfort in corpul fizic, sau care ar dori un flux mai bun al energiei in corp.

         Cristalele au fost folosite de mii de ani pentru vindecarea si rechilibrarea corpului. Ele stimuleaza procesul de vindecare prin vibratiile lor, care genereaza anumite rezonante.

        Orice durere care apare la nivelul corpului reprezinta un semnal ca ceva nu functioneaza corect in interior.

        Cristalele vindeca holistic. Cu alte cuvinte , ele opereaza simultan pe nivelul fizic, pe cel mental si pe cel spiritual al fiintei, unde realiniaza energiile subtile si nutralizeaza dezechilibrele, mergand pana vindecarea cauzei profunde a bolii.

         Virtutile lor teraputice se datoreaza vibratiilor lor, care echilibraza invelisul biomagnetic al corpului, activand canalele care fac legatura intre centrii energetici ai corpului (chakre) . Prin reechilibrarea  chakrelor , foarte multe boli fizice si psihice pot fi ameliorate.

        Se lucreaza in principal cu cristale de patru culori care actioneaza asupra celor patru corpuri-fizic, emotional, mental si spiritual- armonizand, vindecand , regland fluxul energiei prin meridianele energetice.

       Sedinta de terapie cu cristale contine minim trei tehnici care sa fac intotdeauna, chiar daca persoana nu simte o afectiune fizica. Prin aceste trei tehnici se realizeaza echilibrarea neurologica,  echilibrarea circulatorie si  echilibrarea cerebrala.

Echilibrarea neurologica -revitalizeaza sistemul nervos, ajuta la nevrite, flebite, intepenire a spatelui, a gatului, stres si ajuta la vindecarea tuturor organelor.

Echilibrarea circulatorie -actioneaza atat pe sistemul circulator sanguin cat si pe cel limfatic, ajuta la reglarea circulatiei deficitare, stres, toxicitate.

Echilibrarea cerebrala -realizeaza o armonizare si o sincronizare intre cele doua emisfere , pentru ca ambele sa fie folosite in egala masura,  ajuta pentru reducerea durerilor de cap, migrene, mahmureala, gandire tulbure.

AFLA TOTUL DESPRE TERAPIA CU CRISTALE LA SANDAL SPA (click aici)

 

ABOUT AUTHOR

Sandal SPA